El pròxim 29 de març es coneixeran els guanyadors dels premis Time Out Barcelona Food & Drink 2023, en els quals el popular mitjà escull els millors restaurants, el xef revelació, el millor plat i el millor menú de migdia, entre altres, després d’haver passat per diferents taules i barres de la ciutat. De moment, Time Out Barcelona ha anunciat els finalistes de les diferents categories dels guardons.
A la categoria del Millor Restaurant figura el Mont Bar, que es troba a l’Esquerra de l’Eixample. Tal com expliquen al seu espai web, a la carta es poden trobar plats elaborats amb ingredients i combinacions d’arreu de món i amb una gran varietat d’aperitius, que representen la meitat del seu menú. Tanmateix, s’hi poden trobar ostres, eriçó de mar, escopinyes o sobrassada.
En aquesta categoria també s’hi troba Slow&Low, situat al barri de Sant Antoni. Destaca per tenir una cuina oberta, on els clients poden veure tot el que passa en el seu interior, i dues barres enganxades a aquesta. La seva cuina està basada en els productes de mar.
Un altre dels establiments reconeguts és un restaurant que, amb el seu nom, fa honor a l’avinguda Paral·lel on es troba: Teatro Kitchen Bar. En aquest local del barri del Poble-sec es poden trobar des de plats clàssics fins a altres completament avantguardistes.
El darrer restaurant que tanca la categoria és Tramendu Encenem els fogons, del barri de La Bordeta. Allà es poden trobar diferents tapes i plats de cuina catalana fets amb creativitat. Destaca per portar-los fins a l’alta cuina amb ingredients tant de mar com de muntanya.
Torna el Passeig Gourmets
La setmana passada va tornar el Passeig de Gourmets. L’edició del 2023 torna a oferir platets i menús de luxe a una de les artèries més luxoses de Barcelona: el passeig de Gràcia. Un dels trets més destacables és que tenen un preu assequible per a moltes butxaques. L’esdeveniment ofereix diferents possibilitats: fer una ruta de plats, gaudir de menús gourmet, tastar entrepans d’autor i viure sopars temàtics i experiències gourmet. Per gaudir d’aquestes experiències, però, cal espavilar-se, ja que l’esdeveniment gastronòmic té una durada de 10 dies. El pròxim 19 de març, d’aquí a quatre dies, s’acomiadarà fins a la pròxima edició.