Torna un dels esdeveniments gastronòmics més populars: el Tast a La Rambla. Es tracta de la novena edició de l’esdeveniment i se celebrarà entre el 8 i l’11 de juny a la plaça de Catalunya. El motiu pel qual l’escenari escollit no és la Rambla són les obres del tram que es troba a l’altura del centre cultural Santa Mònica. L’Ajuntament i els organitzadors, l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla; han elegit conjuntament la nova ubicació.
El que no canviarà enguany, però, és l’essència de l’esdeveniment, que com sempre, comptarà amb alguns dels millors bars, restaurants i pastisseries de Barcelona. Concretament, hi haurà 36 i oferiran els seus plats i degustacions durant quatre dies a preus assequibles (5 euros els plats i 2 euros les begudes).
Alguns dels establiments i grups gastronòmics que participaran en el Tast a La Rambla són l’Informal by Marc Gascons, Nectari, Grupo Ceviche, Hotel Casa Vivi Fauna, Gaig, Taberna Kamikaze, Hotel Almanac, Pastisseria Canal, L’Atelier, Grupo No hay Mañana, Babula Bar 1937, Familia Nuria, Restaurant Moka, Pepa Tomate, Fonda España, Josper y grup Damm. A l’esdeveniment també hi haurà dos espais de Showcooking. És a dir, de demostracions gratuïtes en viu de cuina.
Les terrasses de 68 hotels
Aquest divendres 2 de juny va arrencar l’onzena edició de la Setmana de les Terrasses als hotels, que consisteix a obrir les terrasses de 68 hotels als barcelonins per oferir activitats culturals i gastronòmiques gratuïtes fins al pròxim 11 de juny. La iniciativa, organitzada pel Gremi d’Hotels amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, compta amb un total de 160 activitats.
Alguns dels hotels que hi participen són el Monumental Hotel, Hilton Diagonal Mar Barcelona, HCC Montblanc, Gallery Hotel i Ohla Barcelona. Entre les activitats que s’estan oferint, destaquen el taller d’automassatge facial Gua Sha, el Cocktail Show, el concert homenatge a The Beatles, el Tardeo Rumbero i natació sincronitzada, entre altres.