Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una setmana de cultura i gastronomia gratis a les terrasses de 68 hotels

Aquest divendres 2 de juny no és un divendres més al calendari. És el dia en el qual arrenca l’onzena edició de la Setmana de les Terrasses als hotels, que consisteix a obrir les terrasses de 68 hotels als barcelonins per oferir activitats culturals i gastronòmiques gratuïtes fins al pròxim 11 de juny. La iniciativa, organitzada pel Gremi d’Hotels amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, compta amb un total de 160 activitats.

Es tracta d’una ocasió que permet viure una realitat de Barcelona que molts barcelonins no acostumen a veure i, alhora, poder observar la ciutat des de les altures. Alguns dels hotels que hi participen són el Monumental Hotel, Hilton Diagonal Mar Barcelona, HCC Montblanc, Gallery Hotel i Ohla Barcelona. Entre les activitats que s’oferiran en els pròxims dies, destaquen el taller d’automassatge facial Gua Sha, el Cocktail Show, el concert homenatge a The Beatles, el Tardeo Rumbero i natació sincronitzada, entre altres.

El president del Gremi d’Hotels, Jordi Clos, ha celebrat la posada en marxa d’aquest esdeveniment. “És extraordinari, un any més, poder convidar tots els barcelonins a gaudir de les terrasses dels hotels de la ciutat”. Clos també s’ha mostrat satisfet amb el nombre d’assistents que la iniciativa ha atret en els darrers anys. Concretament, ha assenyalat que durant les 11 edicions de la Setmana de les Terrasses, han comptat amb més de 350.000.

Tapes a preus assequibles

Un altre esdeveniment similar és l’Hotel Tapa Tour, que va arribar al seu final el passat 28 de maig. Es tracta d’una iniciativa en la qual van participar 22 hotels de la ciutat per oferir quatre modalitats de tapes de luxe a preus assequibles, que anaven dels 8 als 15 euros. Les diferents opcions eren una tapa i una copa de vi, una tapa fusió i una copa de cava, una croqueta d’autor i una cervesa i una tapa dolça amb un còctel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa