200 persones participaran a la Taula per l’Emergència Climàtica de Barcelona

Entitats i administracions es troben per aprovar la declaració i establir un pla d’acció conjunta

Més de 200 persones assistiran a la Taula per l’Emergència Climàtica convocada per l’Ajuntament de Barcelona. La ciutat es prepara per declarar l’emergència climàtica, tal com va fer fa uns dies la Generalitat, i ho vol fer de manera conjunta i coordinada amb les entitats i les administracions públiques que formen part de la xarxa Barcelona + Sostenible.

En la primera trobada, que tindrà lloc aquest dimecres, l’objectiu és posar en marxa una declaració per l’emergència climàtica i avançar en l’establiment d’un pla d’acció conjunt. A més l’Ajuntament presentarà les primeres mesures concretes que ja es podrien posar en marxa. La taula també serà l’espai on es debatran noves accions i efectives per desplegar el Pla Clima 2020-2025.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, serà l’encarregada de presidir la reunió acompanyada de la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno. ”L’objectiu és començar per Barcelona, però ha de ser una crida que impregni tot l’Estat, que impregni tota Europa”, va dir Sanz el dia de la presentació de la taula.

Més informació

Nou comentari