Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
20 detinguts en una operació policial a les discoteques de la Barceloneta

Operació policial conjunta a la zona de discoteques de la Barceloneta. Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional ha desplegat aquesta matinada un dispositiu de seguretat ciutadana al front marítim que s’ha saldat amb la detenció de 20 persones: 10 com a presumptes autores de delictes de furts, nou per delictes contra la salut pública i un per un delicte de robatori violent.

L’operació va començar a la mitjanit i s’ha acabat a les 7.00 del matí. Segons el balanç policial, a més de la vintena de detinguts hi ha quatre persones que estan sent investigades per furt lleu i 13 persones que han estat traslladades per estrangeria. El dispositiu s’ha desplegat entre els carrers Marina, Ramon Trias Fargas, Trelawny, Doctor Aiguader i passeig Marítim de la Barceloneta.

Agents tant uniformats com de paisà s’han desplegat per la zona de les discoteques per prevenir furts, robatoris amb violència i el tràfic de drogues, els delictes més comuns a les àrees d’oci nocturn. També s’ha actuat contra conductes incíviques i la venda ambulant, que a vegades està vinculada a la venda de drogues. Els efectius s’han coordinat amb els agents de seguretat privada dels diferents locals.

Més notícies

Increment del 20% dels furts a Barcelona

Notícia: Increment del 20% dels furts a Barcelona
Comparteix
Les dades del 2018 fins al setembre confirmen que la delinqüència s'ha disparat a la ciutat
Notícia: Increment del 20% dels furts a Barcelona - Mobile

Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni

Notícia: Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni
Comparteix
Els botiguers denuncien que després d’uns dies de tranquil·litat els robatoris han tornat a repuntar
Notícia: Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa