Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els 10 espais de Barcelona on et poden ensenyar gratis a educar el teu gos

Hi ha una bona notícia per als amants dels gossos: l’Ajuntament ha començat a oferir tallers gratuïts d’educació per a gossos. L’objectiu és que la tinença de gossos sigui més responsable i que es puguin reduir els problemes de convivència entre animals o animals i persones que puguin sorgir arreu de Barcelona, on, segons dades municipals, hi viuen al voltant de 180.000 cans. El 2021 es va produir un pic de més de 12.000 nous gossos censats a la ciutat, just després de la pandèmia, i el 2022 van ser uns 11.000 els cans inscrits al registre municipal. Tots ells compten amb total de 116 àrees d’esbarjo i espais per al seu lleure.

La idea és que els tallers es facin a àrees de la ciutat on, segons l’Ajuntament, s’ha detectat que es poden millorar certs comportaments. El primer es va fer el passat 1 de març a la plaça del Raspall, al districte de Gràcia, i encara s’espera que se’n facin nou més a la resta de districtes: l’11 de març a la platja de la Barceloneta (Ciutat Vella), el 12 d’abril als jardins de Màlaga (Sants-Montjuïc), el 3 de maig als jardins de Bacardí (les Corts), el 24 de maig als jardins del Camp de Sarrià (Sarrià-Sant Gervasi), el 14 de juny a Can Drago (Nou Barris), el 13 de setembre al parc de l’Estació del Nord (Eixample), el 4 d’octubre als jardins del Baix Guinardó (Horta-Guinardó), el 25 d’octubre al parc de la Pegaso (Sant Andreu) i el 15 de novembre a la plaça de les Heroïnes de Girona (Sant Martí).

Un màxim de 25 assistents

Els tallers els impartiran els alumnes del curs d’Educador Caní del centre d’estudis CIM Formació. Pel que fa al contingut, es traslladaran coneixements per detectar les seves necessitats per reconduir positivament les seves conductes i, d’aquesta manera, millorar la relació amb ells. La formació pràctica l’impartiran dos instructors i hi podran assistir un màxim de 25 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa