Valls nega haver cobrat 20.000 euros al mes i assegura que no té patrimoni

L'ex primer ministre francès explica en una entrevista a 'La Vanguardia' que tots els seus ingressos apareixen a la declaració que va presentar a l'Ajuntament

Manuel Valls ha negat per primera vegada haver cobrat 20.000 euros al mes de les elits barcelonines durant la campanya electoral del 26-M. “Mai vaig cobrar aquells diners que deien”, assegura en una entrevista a La Vanguardia. L’ex primer ministre francès es remet a la declaració de béns que va presentar com a nou regidor de l’Ajuntament de Barcelona. “Tots els meus ingressos i patrimoni –no en tinc– apareixen a la declaració pública”, diu.

[r:1]

El regidor de Barcelona pel Canvi, que després de la deserció de Celestino Corbacho forma grup municipal amb Eva Parera, acusa el diari ARA de “manipular” per influir en la votació d’investidura. Valls va fer valer els seus regidors –Corbacho encara no l’havia abandonat– per impedir que Ernest Maragall fos alcalde i va donar els tres vots que li faltaven a Colau per sortir escollida amb majoria absoluta.

Valls també assegura que ara per ara no té intenció de fer el salt a la política estatal, però que tampoc ho descarta pel futur. “Sempre estaré disposat a treballar per la unitat d’Espanya, pel projecte europeu, pel futur del Mediterrani… i ho podem fer des de Barcelona”, explica. El regidor ha avançat que necessita “pensar” el seu futur polític durant les pròximes setmanes i mesos, “sense pressa”.

Més informació

Comentaris

  Quines penques 30/06/2019 2:36 pm
  La credibilitat d'aquest personatge és zero. S'ha de tenir molta cara dura per declarar un patrimoni de 15.000 €. A les eleccions municipals es va sobrevalorar, i ara se'n fot dels ciutadans.
  Marta 30/06/2019 7:20 pm
  L'ha entrevistar l'amo??
  A l'aguait 01/07/2019 1:36 pm
  No ha cobrat 20.000/al mes?, potser n'ha cobrat 19.500? potser sí que li han pres el pel i ens el vol prendre al públic, de totes maneres queda com un "embustero"

Nou comentari