Corbacho: “Vaig arribar a la conclusió que el millor era votar Colau i Valls hi va estar d’acord”

El ja regidor de Cs insisteix que ha deixat Valls perquè el partit taronja és una formació "implantada" que li permetrà fer política local

El regidor independent de Cs a l’Ajuntament Celestino Corbacho ha revelat que va proposar a Valls que “el millor que podia passar” era votar Colau a la investidura. L’exministre de Treball i membre de la formació taronja al consistori -deixant Valls sense la clau de la majoria absoluta- ha explicat que a l’ex primer ministre francès li va semblar bona idea i li va comunicar que ho faria públic, segons ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3“Vaig arribar a la conclusió que el millor era votar Colau i Valls hi va estar d’acord”, ha precisat.

[r:1]

L’exalcalde de l’Hospitalet ha insistit, com va detallar al TOT Barcelona, que ha pres la decisió de marxar a Cs perquè es tracta d’una formació “implantada” al territori, cosa que li permetrà fer política local de forma més eficient que si la fes des de la formació de Valls. “Per ser regidor has de trepitjar carrer, i és més fàcil fer-ho si hi ha una organització al darrere”, ha considerat. 

Corbacho ha recordat que imaginava dos escenaris després de les eleccions: formar part del govern municipal o entrar a la Diputació de Barcelona, institució que va presidir. De l’organisme supramunicipal ha apuntat que conserva un “bon record” i que la coneix “molt bé”. Així, hi entraria com a representant del partit taronja, una formació que podria ser clau per decidir la presidència de la Diputació. El PSC i ERC són les forces que més membres tindran a l’òrgan, amb 16 cadascun, i els socialistes podrien buscar el suport dels comuns, Cs i PP per aconseguir-ne la presidència.

El nom que sona amb força per presidir la Diputació és el de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín​, amb qui Corbacho té una mala relació personal. Sobre què faria en el cas que Marín fos la candidata, l’exalcalde de l’Hospitalet ha distingeix entre allò personal i allò polític. “Si hem de donar suport al PSC, doncs donem-li suport”, ha afegit. 

Més informació

Comentaris

    Guaita-que-fan-ara 19/06/2019 12:14 pm
    "Vaig arribar a la conclusió que el millor era votar Colau i Valls ........ per col·locar me de nou a xuclar de la mamella, que en això hi tinc més pràctica que la Nicolau"

Nou comentari