Valls denuncia la Generalitat per filtrar el requeriment sobre l’emissora pirata

El candidat de C’s ha portat el cas a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i critica que el document arribés abans a la premsa

La candidatura de Manuel Valls ha denunciat la Generalitat davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades per filtrar el requeriment que li havia fet el Departament de Presidència per facilitat el nom i l’adreça de l’emissora pirata que el va entrevistar el passat 10 de gener. L’ex primer ministre francès ha criticat que el document arribés a la premsa “fins i tot abans que arribés a mans de l’interessat”.

[r:1]

Valls, que ha respost el requeriment, ha presentat la denúncia per esbrinar “qui i com es va facilitar una còpia de la comunicació a la premsa“, informa l’ACN. L’emissora té un expedient informatiu obert per emetre de manera il·legal i la Generalitat va demanar a Valls les dades de les persones que el van contactar i, sobretot, l’adreça, “molt necessària per determinar el responsable editorial, ja que en moltes ocasions actuen mitjançant entitats interposades amb finalitats fraudulentes”.

[r:2]

La candidatura de Valls ha assegurat que el polític no sabia que l’estava entrevistant una emissora de ràdio pirata i ha explicat que volien denunciar la poca visibilitat dels 180.000 llatinoamericans que viuen a Barcelona. El candidat de C’s recorda que la ciutat és “un epicentre d’una enorme industria cultural en llengua castellana” i demana que s’incorpori “en el seu dia a dia tot el potencial de la comunitat llatina”. 

 

Més informació

Nou comentari