Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls defensa la Constitució espanyola i ataca TV3 des de la manifestació de Societat Civil Catalana
  • CA

El líder de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha reivindicat “l’orgull de ser catalans i espanyols” i els valors de la Constitució que “res tenen a veure amb el separatisme, el nacionalisme i el nacional-populisme que inunda els últims dies la televisió pública catalana i els carrers”.

En una atenció als mitjans de comunicació durant la manifestació de Societat Civil Catalana (SCC), el regidor a l’Ajuntament de Barcelona ha expressat que “res pot impedir aquest moviment increïble” dels qui volen dir “sí a la democràcia i a la convivència” i “prou al procés”.

Unes 80.000 persones participen aquest diumenge en la manifestació de Societat Civil Catalana (SCC) al passeig de Gràcia, segons la Guàrdia Urbana. Són 220.000 assistents menys dels 300.000 que va donar el mateix cos policial per a la protesta de SCC de l’any 2017.

Més notícies
La manifestació de SCC perd més de 200.000 participants respecte del 2017
Notícia: La manifestació de SCC perd més de 200.000 participants respecte del 2017
Comparteix
La Guàrdia Urbana calcula que hi ha 80.000 persones en la mobilització del passeig de Gràcia |L'organització hi compta 400.000 persones
Manuel Valls a l'inici de la seva primera comissió municipal / MMP
Valls s’estrena a les comissions municipals perdent tres mocions
Notícia: Valls s’estrena a les comissions municipals perdent tres mocions
Comparteix
L'ex primer ministre francès supleix a l'altra regidora de BpC, Eva Parera, i demana sense èxit més llicències per motos i bicis de lloguer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa