Valls ataca el gag del ‘Polònia’ després de la seva difusió a França

Acusa TV3 de "màquina de propaganda" pel musical amb què l'ha acomiadat el programa satíric

El president del grup municipal de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha atacat el gag del Polònia de TV3 que ha servit d’acomiadament després que l’ex primer ministre francès anunciés que no es tornarà a presentar a les eleccions a la capital catalana. “Cap comentari respecte de la paròdia i els arguments utilitzats”, ha dit a Twitter Valls, per després afegir una crítica.

Tot seguit ha comentat que el programa està fet per la televisió pública catalana, “veritable màquina de propaganda, única a Europa, al servei de l’independentisme català” amb l’objectiu de “desacreditar tots els seus adversaris”.

Més informació

Comentaris

    mala peça 31/05/2021 12:00 pm
    aquest manuel vals, va venir per fer dos atracaments, un a la política catalana, al fitxar per una colla de feixistes, per impedir la governabilitat dels nacionalistes catalans a la capital de l'estat, amb el beneplàcit dels fundadors del tripartido del 155, i com no de la frau kolau, que li ha permès de tot, a canvi dels seus "vots gratuïts". A més a més va fer un bragetazo amb la gallardo, només amb el casament, ja es veure quin peu calça El gag, si no li agrada, senyal, que clava com és, aquest pajaru, mala persona
    Josep 28/05/2021 10:48 pm
    marxa ja, ruc.

Nou comentari