Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls busca un lloc a l’ombra de Macron
  • CA

Encara no ha fet efectiva la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona i la premsa francesa ja especula el retorn de Manuel Valls a la primera línia de la política de l’Hexàgon. Segons explica Libération, els passadissos polítics de França van plens de rumors d’una possible maniobra de Valls buscar un lloc a l’ombra del president francès, Emmanuel Macron.

El diari explica que es vincula l’ex primer ministre francès amb el partit Territoris de Progrés (TDP), una formació macronista fundada fa tot just un any per dos exministres del Partit Socialista, Jean-Yves Le Drian i Olivier Dussopt, i forma part de la majoria presidencial que dona suport al màxim mandatari francès al Govern i al Parlament.

Tot i que Valls ha rebutjat fet cap comentari, dirigents del partit reconeixen que mantenen “contactes periòdics” amb l’ex primer ministre i que està previst parlar amb ell per saber quines són les seves “intencions” ara que ja és definitiu que tornarà a França. El líder de la formació, Gilles Savary,el considera ”totalment compatible” amb els seus valors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa