Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls i Bou assistiran a la manifestació de Madrid contra Pedro Sánchez pel diàleg amb Catalunya
  • CA

El candidat a alcalde Manuel Valls assistirà diumenge a Madrid a la manifestació contra Pedro Sánchez pel diàleg amb Catalunya, segons ha anunciat en una piulada. Es tracta d’una concentració convocada pel PP, Vox i Ciutadans en què es llegirà un manifest en què es criticarà l’actitud del president de l’executiu de l’Estat amb Catalunya.

“Aposto per la transversalitat per sobre de les sigles. Tots els constitucionalistes i els progressistes haurien de recolzar aquesta manifestació”, ha considerat. Valls ha dit que qualificar aquesta manifestació de “dreta o ultradreta” és “fals”, i que hi assistirà sense cap “dilema ni complex” perquè és un “moment històric”.

Josep Bou no hi faltarà

El candidat independent amb el suport del PP, Josep Bou, també anirà a la protesta juntament amb altres membres destacats dels populars, tal com han anunciat fonts del partit en un comunicat. En una piulada Bou ha celebrat que l’ex primer ministre francès hagi “canviat d’opinió”. “Mai vaig dubtar que aquest diumenge tots havíem d’anar a Colón” – la manifestació serà a la plaça Colón de la capital estatal. “Perquè el canvi arribi a Barcelona no s’ha de vetar ningú”, ha declarat Bou.

Crítiques a Valls

La CUP ha atacat el candidat de Ciutadans a Twitter per utilitzar l'”eufemisme” de “transversalitat” per dir que “no té cap problema a manifestar-se amb organitzacions feixistes”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa