‘Urquinaona, ho tornarem a fer’ celebra els aldarulls d’ahir i torna a convocar avui

El col·lectiu ha triplicat els seguidors a Telegram en les últimes 24 hores

La plaça Urquinaona tornarà a ser el centre d’atenció aquest dimarts al vespre a partir de les 19 hores, perquè el col·lectiu anònim que fa setmanes que intenta agitar els disposats a mobilitzar-se de manera més contundent, Urquinaona, ho tornarem a fer, ha fet una altra convocatòria per als manifestants en aquest indret, el lloc on el 18 d’octubre –vaga general contra la sentència del Procés– hi va haver una autèntica batalla campal.

[r:2]

Els aldarulls d’ahir al vespre, amb algunes barricades i contenidors cremant al centre de Barcelona, han sigut considerats un “èxit” pel grup, que en 24 hores ha triplicat els seguidors que tenia al grup de Telegram –d’uns 1.300 ha passat a més de 4.000– i que vol continuar avui la seva dinàmica.

[r:1]

Després de l’èxit de la convocatòria d’ahir, avui ens tornem a trobar. Compartiu aquesta convocatòria tant com pugueu, avui hem de ser moltes més que ahir per assolir els nostres objectius!!”, demanen.  

A diferència d’ahir, que van convocar una concentració al migdia a la Ciutadella amb motiu de la inhabilitació de Quim Torra, avui criden al vespre a la plaça que consideren icònica i que els dona nom, la d’Urquinaona.

La convocatòria d''Urquinaona, ho tornarem a fer' per aquest dimarts al vespre

La convocatòria d”Urquinaona, ho tornarem a fer’ per aquest dimarts al vespre  

Tot i que tenien anunciada també una altra concentració a la Ciutadella al migdia, l’han anul·lat perquè els Mossos han tancat el recinte, almenys durant el matí, mentre hi ha la comissió del 155 que ha requerit el trasllat al Parlament dels exconsellers presos polítics​, feta entre màximes mesures de seguretat.

Més informació

Nou comentari