Una regidora d’ERC revela que un conseller de districte de Sant Andreu la va assetjar

Montserrat Benedí ha explicat a l'emissora de la UAB que va haver d'advertir a l'assetjador que el denunciaria

La regidora presidenta del grup municipal d’ERC a Barcelona Montserrat Benedí, número quatre de la candidatura d’Ernest Maragall en les eleccions municipals del 26 de maig i presidenta del districte de Sant Andreu, va ser assetjada per un conseller del mateix districte fa anys. Ho ha revelat en una entrevista al programa ‘Onada feminista’, de l’emissora universitària UAB Ràdio, on ha sigut entrevistada.

Segons ha explicat, al llarg de la seva carrera política s’ha trobat en situacions en què ha hagut de recordar a homes que el seu rang protocol·lari era superior per raó del càrrec. Però, a més a més, en algun moment que no precisa entre el 2009 i el 2015, període durant el qual va ser consellera de districte de Sant Andreu, va ser assetjada per un “company”. “Era un altre conseller de districte, però d’un altre partit, no era d’ERC”, ha puntualitzat.

Benedí –que a més de presidir el consell de districte de Sant Andreu també és la regidora adscrita d’ERC a Nou Barris i Sants-Montjuïc– ha assegurat que va haver d’amenaçar l’implicat de denunciar-lo “si mantenia aquell comportament” i aleshores “va parar”. També ha dit que no va voler fer-ho públic però que sí que hi havia gent del seu entorn que ho sabia i que li va donar suport. I ha afegit que va patir una situació similar amb el president d’una entitat que també va desistir quan el va advertir.

La regidora, mitjançant els portaveus del grup municipal, ha declinat fer cap comentari més sobre aquesta qüestió.

Més informació

Comentaris

    Diferencies de genere..... 08/05/2019 5:50 pm
    Es ben veritat, que qui lliga son las dones, cap home denunciaria a una dona, per que l'hi anés al darrera, i molt menys ho faria public.

Nou comentari