Una exregidora de Colau insulta Collboni: “Tonto de remate”

Gala Pin critica la posició dels socialistes i aposta per trencar la coalició de govern a Barcelona

L’exregidora de Participació i del districte de Ciutat Vella durant el primer govern d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona, Gala Pin, ha carregat durament contra el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, pel suport dels socialistes a l’ampliació de l’aeroport del Prat. En una entrevista a RAC1, Collboni s’ha mostrat partidari de l’ampliació perquè és una gran “oportunitat” per Barcelona i Pin no s’ha pogut estar d’insultar-lo. “Definitivament és tonto de remate [sic] i viu a l’any 1995”, ha dit l’exregidora en una piulada.

“L’únic que demano és que ens toquin polítics intel·ligents”, ha prosseguit. “Fins i tot quan són adversaris. O sobretot quan ho són. Que els polítics buits són una creu insuportable i perillosa”. Gala Pin també ha dit que “ningú celebraria més” que ella un “divorci amb l’espai dels socialistes”, tot i que Collboni ja ha avançat que les discrepàncies sobre l’aeroport no fan perillar la coalició de govern amb el partit de Colau, que aquest mateix dilluns s’ha tornat a posicionar en contra de l’ampliació del Prat que planteja Aena. 

El regidor socialista ha admès a RAC1 que si l’anunci de l’acord entre el Govern i l’Executiu central s’hagués fet amb més temps “s’hagués pogut explicar millor”, però ha defensat l’ampliació del Prat: “La capacitat de l’aeroport està limitada pel futur. Si no fem res sobre aquest tema, la nostra economia perdrà competitivitat, i això significa menys activitat econòmica i menys ocupacions” i ha celebrat que en una societat “oberta i democràtica es produeixin debats d’aquestes característiques perquè ajudarà a trobar una solució que sigui la millor per a tots i de màxim consens”.

Comentaris

  FRAN BCN 09/08/2021 2:55 pm
  Aquesta dona.Gala Pin, és una garrula fanàtica i.curta, de la penya Kolau-Janet
  ciutadà 09/08/2021 3:08 pm
  Benvolguda senyora; a aquestes alçades haufieu de saber que, de polítics inteligents no n'hi ha. tots son uns grandíssims fills de puta. I l'alcaldessa Colau és dels de primera fila.
   PEDRO SANCHEZ 09/08/2021 6:20 pm
   Totalment d'acord, a la vida no serveixen per a res, però se les empesquen per col·locar-se a la política i fer la viu viu. Tot plegat lamentable.
  Gecko 09/08/2021 4:10 pm
  En plena crisi de la covid-19 i quan sembla que hi ha gent intel·ligent que es comença a plantejar la utilitat de la dependència exagerada del turisme, aquest turisme que els "mitjans" cada temporada ens informen del nombre de "turistes" i de "l'ocupació" "hotelera" en relació a la temporada anterior... a propòsit on volen arribar, a l'infinit ? On anirem els "natius" quan no hi cabrem tots als municipis i barris "turístics" del país ? No he llegit ni vist mai que el mitjans nostrats ens informin de "l'ocupació" de sabateries, parells de sabates venudes o de qualsevol altra activitat econòmica que no sigui el maleït o "puto" turisme. La regidora Pin té tota la raó. Ens cal la independència i molt més sentit comú i sentit cívic.
   Llam de rellam 09/08/2021 11:42 pm
   Gecko, se't veu la ploma, dels teus comentaris es dresprèn la teva proximitat al cau del carrer de la Marina, generalment als que combreguen amb aquesta afinitat se'ls anomena "llepaculs".
  Llamps 09/08/2021 7:22 pm
  Se quiere q barcelona sea una capital dd comarca La Alcaldesa -por suerte-yale queda menos !! Son unos garrulos ignorantes !!
  ton c. 10/08/2021 8:17 am
  si ho diu aquesta senyora, que el coneix molt bé?.
  Colau, la pijeria drogats 10/08/2021 8:25 am
  M'encanta la COMUNA COLAU I LES SEVES PIJITAS RIQUES COM ELLA. ANo son tontetes son riques, pijes i drogates. Collboni, no les maltractis, pobretes pijes

Nou comentari