Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias veu “molt positives” les converses amb ERC i allarga la mà al PSC

Xavier Trias manté intactes les opcions de formar govern amb ERC i PSC. En una entrevista a l’ARA, l’exalcalde ha confirmat que les negociacions amb ERC han sigut “molt positives”, amb ganes de “col·laborar i d’entendre’s” per totes dues parts. En aquesta línia, Trias ha obert la porta a què Ernest Maragall ocupi una tinença d’alcaldia en el seu govern, malgrat que encara no han parlat de cadires. El candidat de Junts també ha explicat que s’ha reunit amb Daniel Sirera (PP) i que en els pròxims dies ho farà amb l’equip negociador del PSC. “Jo no enganyo a ningú: tinc molt d’interès de fer un govern, si puc, amb ERC i PSC”, ha remarcat.

Preguntat per si es veu com a alcalde, Trias ha demanat “una mica de seny” a la resta de partits per arribar a una entesa al·legant que “la gent vol canvi”. Trias, que sempre ha mantingut que guanyaria les eleccions, també ha subratllat que “no entén” que els Comuns “no vegin encara que no han guanyat les eleccions” i ha recriminat Colau que “encara es creu que pot ser alcaldessa”. En tot cas, l’exalcalde ha detallat que intentarà reunir-se amb la líder de BComú per “veure com va”.

Puigdemont i els pactes de govern

Trias ha defensat un cop més que mai s’ha amagat de ser de Junts i ha remarcat les altres forces que també l’han acompanyat a la llista. El junter també ha negat que Carles Puigdemont estigui darrere dels pactes, com així diuen alguns dels adversaris. “El dia de les eleccions vaig parlar amb ell perquè em van fer una videoconferència felicitant-me. Amb Carles Puigdemont hi tinc una relació magnífica. És una persona que m’estimo, i tenim una relació que es basa en el respecte. I tot i que la gent diu que Puigdemont em dona ordres, només me n’ha donat una, que és guanyar”, ha sostingut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Isidre Fariné a juny 04, 2023 | 13:39
    Isidre Fariné juny 04, 2023 | 13:39
    Si però, ves en compte amb els pactes que t’ordeni l’Ibex des del despatx negre de la Diagonal…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa