Tornen les protestes a la Meridiana i despleguen una estelada gegantina

El col·lectiu Meridiana Resisteix també s'ha solidaritzat amb el raper condemnat Pablo Hasél

Després de la imposició de la Junta Electoral de Barcelona, que prohibia la protesta recurrent a l’avinguda Meridiana contra la repressió, avui la concentració ha tornat. I ho ha fet amb tot de recursos preparats. S’hi ha desplegat una estelada de grans dimensions i s’han cremat, a una foguera, la publicitat electoral de partits com el PSC, el PP, Cs o Vox.

Des de dos quarts de vuit del vespre, la protesta ha tallat el trànsit de nou a la cruïlla entre l’avinguda Meridiana i la rambla de Fabra i Puig, i s’ha protestat “contra el règim”. Des del col·lectiu Meridiana Resisteix, a més, s’han dirigit paraules de suport al raper Pablo Hasél, que avui s’ha tancat a la Universitat de Lleida per evitar que l’empresonin i els jutges han ordenat detenir-lo de totes totes.

Publicitat electoral del PSC, Cs, Vox o el PP cremant-se a la Meridiana / Meridiana Resisteix

Durnat la concentració icònica, a més, la plataforma ha volgut “assenyalar l’autonomisme” i ha exigit “la construcció nacional de la República de Catalunya”. En aquest sentit, ha destacat l’augment del percentatge de vots a llistes independentistes en els comicis del 14-F. “Amb un suport del 57% de l’electoral a la República, l’autonomisme no és legítim”, han expressat.

Nou comentari