Els independentistes que tallen l’avinguda Meridiana des de fa 342 dies han ajornat les protestes fins després del 14F, segons el seu canal de Telegram, després que Ciutadans hagi denunciat davant la Junta Electoral de Barcelona els talls “reiterats” dels activistes, comunicats a Interior a través de l’Assemblea Nacional Catalana. L’àrbitre electoral ha traslladat l’escrit a l’ANC perquè presentés al·legacions amb només una hora de marge.

A les sis de la tarda de dimarts el moviment anunciava a Telegram com cada dia el tall de dos quarts de vuit del vespre, però a les 20h difonia fotografies de la Meridiana amb nombroses furgonetes policials i a les 20.05 anunciava l’ajornament causat per la “repressió”.

Aquest dimecres al migdia Meridiana Resisteix ha matisat la seva posició. Per una banda confirma que el proper tall, que ja serà el 343è, tindrà lloc l’endemà de les eleccions. Dilluns 15 de febrer preveuen celebrar “un retorn espectacular amb cremada popular de propaganda del règim”. D’altra banda, avancen que cada vespre aniran a la cruïlla de Fabra i Puig “per comprovar si podem sortejar el dispositiu policial” i si consideren que hi ha prou marge per manifestar-se ho faran. “Les veïnes no deixem de buscar l’escletxa, però assumim que si l’autonomisme envia aquests recursos a Meridiana no podem garantir un tall sense detingudes, i represaliades diàries”, resumeixen.

Comentaris

  miquel puigpelat Febrer 10, 2021 | 10:09
  Aquests de ciudadanos, són els que van en contra de tot. I volen gobernar Catalunya!!!!!!!!!!
  m'heu tornat a censurar un comentari Febrer 10, 2021 | 11:19
  aquest digital està al servei del poder.... trist, molt trist
  Ricard Febrer 10, 2021 | 12:08
  Segons els radicals castellanistes qualsevol manifestació política (com una modesta concentració de ciutadans a un extrem d'una ciutat) altera el procés electoral? Aleshores cal tapar les pintades a favor de la llibertat d'expressió de Pablo Hasél, ningú pot fer declaracions a cap mitjà de comunicació, rei castellà inclòs o cal treure les banderes dels edificis públics, com l'estanquera, la de les hordes violentes de l'1 d'octubre. O tots o ningú. Menys cinisme radical castellà.
  Dr Sallop Febrer 10, 2021 | 12:11
  l'1 d'octubre il-legal !!!

Nou comentari