Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs porta davant la Junta Electoral i Fiscalia els talls de la Meridiana
  • CA

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha anunciat que presentaran a Fiscalia un recurs per exigir la prohibició dels talls de trànsit de Meridiana Resisteix a Barcelona per l’1-O. En un acte electoral aquest dimecres a Lleida, recollit per Europa Press, ha detallat que pretenen acabar amb l’activitat no només durant el que queda de campanya, sinó perquè “mai torni a haver-hi talls”. La protesta se celebra des de la sentència de l’1-O pràcticament de forma ininterrompuda, fins i tot en pandèmia.

En unes declaracions als periodistes aquest dimarts després d’una visita a Lleida, Arrimadas ha retret que dimarts “el departament d’Interior de la Generalitat hagi actuat per primera vegada” per evitar aquests talls, després que es produeixin des de fa gairebé un any, ha dit. “Volem normalitat, ja n’hi ha prou de tallar els drets dels ciutadans que paguen i de les famílies que compleixen, només cal que protegir sempre als que no compleixen la llei”, ha insistit.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que notifica els talls a Interior per legalitzar-los i evitar càrregues policials, ha posat el crit al cel i ha difós el comunicat que els ha enviat la Junta Electoral Provincial de Barcelona. L’entitat denuncia, a més, que ha rebut l’avís només una hora abans del moment límit per presentar al·legacions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mala peça a febrer 09, 2021 | 17:23
    Mala peça febrer 09, 2021 | 17:23
    La mala pecura de la fasc'sta de ciudadanos atansadas, com sempre, no respectant ni la democràcia ni la llibertat d'expressió. Això si, continua practicant el seu esport preferit, la denúncia dels drets democràtics, a la fiscalia. Com que sap que hi té guanyat, li és fàcil
  2. Icona del comentari de: Giulio a febrer 09, 2021 | 17:37
    Giulio febrer 09, 2021 | 17:37
    Ciudadanos? Qui són aquests? Els que fugen com rates a altres partits moderats tipus Vox?
  3. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a febrer 09, 2021 | 17:44
    Luisnomeacuerdo febrer 09, 2021 | 17:44
    Olé ahí esos yayos per la indapandansia, después del recreo a recoger el bocata de mortadela en la sede de los partidos fascistas independentistas y despues a casa a ver canal sur a ver las pelis de Manolo Escobar.
  4. Icona del comentari de: miquel puigpelat a febrer 09, 2021 | 18:36
    miquel puigpelat febrer 09, 2021 | 18:36
    Com pot un partit que intenta governan Catalunya, i denuncia tot el que Catalunya fa?. QWuina manera de guanyar-se l'electorat, no?. Envidentment, serà un partit residual.
  5. Icona del comentari de: Ricard a febrer 09, 2021 | 19:44
    Ricard febrer 09, 2021 | 19:44
    Els xenòfobs anticatalans de Ciudadanus estan dient que tallar un carrer, amb l'emprenyada que pot implicar als conductors atrapats, es propaganda electoral? Perquè els radicals castellanistes ens prenen per idiotes? Perquè les juntes son sempre molt equànims... amb els castellanistes (sovint són dins les juntes sense que ni els renyin). Igual com aquell cap de l'oficina antifrau de la Generalitat, que estava a les ordres de Fernàndez Diaz, i va marxar al seu pais sense ni una rascada. MISERABLES.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa