Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sirera (PP) vol entrar al govern municipal: “No vinc a ser un turista”

El candidat del PP, Daniel Sirera, que podria tenir un paper decisiu en la configuració d’una possible sociovergència, ha deixat clar que “no donarà un xec en blanc” i que intentarà “involucrar-se realment” en un govern municipal. “Jo no vinc a ser ni un observador ni un turista, com Jaume Collboni”, ha dit el popular. Resumint, Sirera demanarà entrar a l’executiu de Barcelona per “condicionar-lo cada dia”. “Donar un vot a la investidura i després ser a l’oposició no és la meva forma d’entendre la política, vull ser a govern i canviar les coses”, ha reiterat.

En un acte al Carmel, l’alcaldable popular ha posat la seguretat al centre de les seves preocupacions. Es partirà la cara, diu, perquè el Govern de la Generalitat cedeixi a la capital 3.000 agents dels Mossos d’Esquadra. De fet, aquesta serà la condició que els populars posaran sobre la taula perquè unes eventuals negociacions arribin a bon port. “Nosaltres no tenim menys drets que altres comarques”, ha etzibat. En aquesta línia, el popular ha assegurat que calen mil agents més de la Guàrdia Urbana i ha promès obrir una nova convocatòria per contractar-los.

Sense “complexos” amb la delinqüència

Les crítiques a l’Ajuntament pel que fa a la gestió de la seguretat han tornat a sonar en el discurs de Sirera, que insisteix que la policia no té el suport dels que ara hi governen. “Volen tenir un Ajuntament que no tingui complexos amb la gent que genera inseguretat, amb la gent que delinqueix i que ocupa habitatges de forma il·legal”, ha dit per remarcar que, segons el seu punt de vista, l’actual consistori és permissiu amb la delinqüència.

A més, ha recordat que la regidoria de seguretat recau en el PSC. “No puc entendre que Collboni es presenti com l’alternativa a Colau quan ell és el responsable de la inseguretat que viu la ciutat de Barcelona”, ha comentat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa