Salut replica a Colau que la vigilància de nous casos també recau en Barcelona

Atribueix la funció principal de control a l'Agència de Salut Pública de Barcelona

El director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Xavier Llebaria, ha assegurat aquest dimecres que la funció principal en relació a les funcions de vigilància i control a Barcelona pertanyen a l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Aquesta entitat està formada per Generalitat i Ajuntament, però la lidera el consistori.

Llebaria ha fet aquesta afirmació després que l’alcaldessa Ada Colau hagi expressat preocupació per si el rastreig de casos de la Generalitat funcionava o no a ple rendiment. “No tenim la garantia que funcioni a ple rendiment”, ha dit Colau a TV3, on ha assegurat que no hi ha cap brot a Barcelona que de moment faci patir però sí que admet preocupació “vista l’experiència de Lleida”.

El director de l’ASPCAT també ha dit que “tant a nivell tècnic com a nivell Ajuntament-Salut hi ha nombrosos espais de comunicació i coordinació”, com la comissió de vigilància epidemiològica o el Procicat, on el consistori està representat i pot demanar les explicacions que consideri oportunes.

Més informació

Nou comentari