Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau qüestiona el dispositiu de rastreig de Salut: “No tenim la garantia que funcioni”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha explicat que l’Ajuntament ha demanat al departament de Salut que detalli quin és el dispositiu de rastreig a la ciutat. “No tenim la garantia que funcioni a ple rendiment”, ha dit Colau a TV3, on ha assegurat que no hi ha cap brot a Barcelona que de moment faci patir però sí que admet preocupació pel seguiment de casos “vista l’experiència de Lleida”.

“El que ens preocupa és el tema del rastreig, que és el que ha fallat a Lleida”, ha indicat l’alcaldessa, que espera poder obtenir una resposta entre aquest dimecres i dijous. També ha ofert la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona si és necessari.Colau s’ha mostrat partidària de l’ús generalitzat de les mascaretes, però ha insistit que la “peça més clau” és garantir el rastreig.

“Demanem a la Generalitat la màxima celeritat a l’hora de garantir que el rastreig funciona al 100% a Catalunya i també a Barcelona”, ha insistit l’alcaldessa, que ha explicat que han demanat una reunió amb els responsables del seguiment de casos a la ciutat. Sobre l’augment de casos a la ciutat, ha indicat que són xifres similars a les de l’inici del mes de juny, però ha reiterat que si augmenten els casos, “cal garantir el 100% del rastreig”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa