Saliente atribueix la derrota a la imposició d’una “posició de diàleg” amb l’Estat

La candidata de la CUP, que queda fora de l'Ajuntament, qualifica de "molt mala notícia" el creixement del PSC

La CUP es llepa les ferides després de perdre la representació a l’Ajuntament. La candidata dels anticapitalistes, Anna Saliente, ha atribuït la derrota a la imposició d’una “posició de diàleg” amb l’Estat per part de les forces polítiques catalanes. Saliente ha vinculat aquesta actitud amb ERC i amb els comuns. Sobre les dues formacions que han quedat en primer i segon lloc a les eleccions, ha reconegut que la “polarització” ha perjudicat la seva candidatura.

Saliente ha lamentat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas, el creixement del PSC. “És una molt mala notícia”, ha advertit. Saliente no ha estalviat autocrítica i ha acceptat que els resultats han anat “bastant malament” a les municipals arreu de Catalunya. Sobre els passos a seguir, ha concedit que cal reflexionar sobre “molts aspectes”, no només sobre la rotació de candidats cada quatre anys.

Més informació

Comentaris

  Bona campanya! 27/05/2019 5:18 pm
  Però els antecedents són que NO S 'HA ENTÈS que fessin llufa quan més se' ls necessitava.
  Gatvell 27/05/2019 3:55 pm
  Dir que la culpa del teu fracàs la tinguin...els teus adversaris és una anàlisi de parvulari. Si les propostes dERC o els Comuns s'han imposat no ha estat gràcies als poders fàctics, als mass media o l'ajut de l'Estat, oi? Potser és merit seu o demèrit de la CUP. Potset son massa anys de dir no a tot.
  Kiko 27/05/2019 2:33 pm
  No han tret res pero entenc que les CUP son un partit diferent d ERC i JxCat, no son vots llencats, eren vots a un altra opcio, pero la llista de Primaries si han sigut vots llencats, eren una copia barata d ERC i JxCat, no aportaven res de nou.
  El AJUNTAMENT más higiénico. 27/05/2019 2:10 pm
  Los ciudadanos han limpiado la podredumbre.
  La derrota se l'han d'atribuir al seu mateix comportament amb posicions absurdes als moments crucials 27/05/2019 12:29 pm
  Estic d'acord en que la pujada del PSC és una mala notícia. Es el partit del 155, de l'empresonament, de l'actual repressió (i futura) i és la guia de la Fiscalia. Però la CUP ha perdut electors pel seu comportament amb els partits independentistes fent sempre el joc dels unionistes quan en canvi havia de fer pinya per aturar les envestides d'aquests.
  anna 27/05/2019 11:57 am
  El que més s'ha notat de les regidores de la Cup a l'Ajuntament són les ulleres del revés.
  happy 27/05/2019 11:23 am
  Noia, això és la democràcia....

Nou comentari