Saliente atribueix la derrota a la imposició d’una “posició de diàleg” amb l’Estat

La CUP es llepa les ferides després de perdre la representació a l’Ajuntament. La candidata dels anticapitalistes, Anna Saliente, ha atribuït la derrota a la imposició d’una “posició de diàleg” amb l’Estat per part de les forces polítiques catalanes. Saliente ha vinculat aquesta actitud amb ERC i amb els comuns. Sobre les dues formacions que han quedat en primer i segon lloc a les eleccions, ha reconegut que la “polarització” ha perjudicat la seva candidatura.

Saliente ha lamentat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas, el creixement del PSC. “És una molt mala notícia”, ha advertit. Saliente no ha estalviat autocrítica i ha acceptat que els resultats han anat “bastant malament” a les municipals arreu de Catalunya. Sobre els passos a seguir, ha concedit que cal reflexionar sobre “molts aspectes”, no només sobre la rotació de candidats cada quatre anys.

Comentaris

  happy Maig 27, 2019 | 11:23
  Noia, això és la democràcia....
  anna Maig 27, 2019 | 11:57
  El que més s'ha notat de les regidores de la Cup a l'Ajuntament són les ulleres del revés.
  La derrota se l'han d'atribuir al seu mateix comportament amb posicions absurdes als moments crucials Maig 27, 2019 | 12:29
  Estic d'acord en que la pujada del PSC és una mala notícia. Es el partit del 155, de l'empresonament, de l'actual repressió (i futura) i és la guia de la Fiscalia. Però la CUP ha perdut electors pel seu comportament amb els partits independentistes fent sempre el joc dels unionistes quan en canvi havia de fer pinya per aturar les envestides d'aquests.
  El AJUNTAMENT más higiénico. Maig 27, 2019 | 14:10
  Los ciudadanos han limpiado la podredumbre.
  Kiko Maig 27, 2019 | 14:33
  No han tret res pero entenc que les CUP son un partit diferent d ERC i JxCat, no son vots llencats, eren vots a un altra opcio, pero la llista de Primaries si han sigut vots llencats, eren una copia barata d ERC i JxCat, no aportaven res de nou.
  Gatvell Maig 27, 2019 | 15:55
  Dir que la culpa del teu fracàs la tinguin...els teus adversaris és una anàlisi de parvulari. Si les propostes dERC o els Comuns s'han imposat no ha estat gràcies als poders fàctics, als mass media o l'ajut de l'Estat, oi? Potser és merit seu o demèrit de la CUP. Potset son massa anys de dir no a tot.
  Bona campanya! Maig 27, 2019 | 17:18
  Però els antecedents són que NO S 'HA ENTÈS que fessin llufa quan més se' ls necessitava.

Nou comentari

Més notícies

Maragall lamenta que la CUP es quedi fora de l’Ajuntament i Artadi aposta per la “unitat”

Collboni refusa donar suport a un govern de l'alcaldable republicà

Bou celebra que l’independentisme hagi “caigut” a l’Ajuntament

Reconeix que no sap si estarà al consistori: "El que no vull és perdre el temps"