Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rahola esclata contra Colau per l’Hermitage: “Està destruint la ciutat”
  • CA

La tertuliana Pilar Rahola ha esclatat contra l’Ajuntament de Barcelona, després que els impulsors de l’Hermitage hagin descartat instal·lar-se a la ciutat, atribuint la responsabilitat al consistori que, consideren, ha bloquejat tota possibilitat. Rahola ha concentrat la seva ràbia contra l’alcaldessa, Ada Colau, a qui ha dit que “està destruint la ciutat” i ha definit com la “pitjor alcaldessa de tota la democràcia”.

“Té tant merder mental de consignes barates que no s’aguanten en cap debat”, ha dit Rahola, a través del seu canal de Youtube, anomenat Paraula de Rahola. En concret, el títol del videoblog està escrit en castellà i es diu “Atila Colau: dejará Barcelona como un desierto“. En les seves paraules, ara sí, fa servir el català. “Deixarà Barcelona com un desert”, ha alertat Rahola. “[La ciutat] la tenim més bruta que mai, més caòtica que mai, no hi ha cap projecte que sorgeixi de vostès, els grans revolucionaris, que ens canviï la ciutat per a bé”, ha considerat.

Rahola diu que Colau “fuig” de qualsevol cosa que “soni a massa elitista o burgès”. La tertuliana també ha carregat contra el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, a qui Rahola apunta i diu que li ha “permès totes les barrabassades”. “Perdem economia, cultura, diversitat, internacionalitat, però ella [Colau] contenta, aixecant la bandereta… són els antisistema”, ha emfatitzat.

Els comuns han dit en reiterades ocasions que la seva oposició a l’Hermitage no és per motius ideològics, sinó per una qüestió de la disposició d’aquest espai a la ciutat. Aquest divendres el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, ha expressat que “l’Hermitage se’n va, [però] la cultura es queda”. Abans, la tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, va assegurar que els havien plantejat llocs alternatius, així i tot, els van respondre amb un no. “Malauradament, l’Hermitage no ha volgut canviar el projecte“, va dir, als mitjans de comunicació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa