El regidor de l’oposició i exmandatari francès Manuel Valls va aixecar passions dissabte a l’acte de Societat Civil Catalana, on va sentenciar que “ser català és una forma molt bonica de ser espanyol”. No s’imaginava, però, que la seva frase també faria furor hores més tard a Twitter entre internautes poc sospitosos d’assistir a l’acte de l’entitat constitucionalista. L’escriptor Quim Monzó, molt aficionat als jocs de paraules irònics, va versionar la declaració de Valls en clau surrealista al seu perfil de Twitter, substituint les dues identitats nacionals per objectes: “Ser una bicicleta és una forma molt bonica de ser un llobarro”.

Aquesta reducció a l’absurd va agradar als internautes, que a més de viralitzar la piulada amb quasi 9.000 interaccions, van seguir el seu joc desencadenant un riu d’ocurrències. Des de burles a la classe política fins a referències al recent matrimoni del francès amb l’empresària Susana Gallardo, l’enginy popular ha deixat desenes de versions de la frase de Valls. N’hi ha per tots els gustos.

Comentaris

  capitao lampiao Octubre 06, 2019 | 21:20
  Ser espanyol es una forma molt bonica de ser turc.
  Ser simbólico es una forma muy bonita de ser inefectivo Octubre 07, 2019 | 05:49
  Ser CDR es una forma muy bonita de ser fertilizante Ser Puigdemont es una forma muy bonita de ser maleta Ser Torra es una forma muy bonita de ser alimaña Ser Pujol es una forma muy bonita de ser andorrano Ser Mas es una forma muy bonita de ser papelera
  Ricard Octubre 07, 2019 | 07:54
  Ser mercenari polític, a sou de la dreta l'oligarquia empresarial, és una bonica manera de ser un BOTIFLER

Nou comentari

Més notícies

Manuel Valls: “Ser català és una forma molt bonica de ser espanyol”

L'exprimer ministre francès diu que dos milions d'independentistes "no poden canviar el destí de la història d’un gran país com Espanya"
Comuns, socialistes i Manuel Valls van protagonitzar la investidura d'Ada Colau fa tres mesos i mig

Colau carrega contra un pacte PSOE-Cs i Valls li diu sectària

Els comuns presenten vídeo i lema electoral | Els protagonistes de la investidura barcelonina fa tres mesos i mig, enfrontats ara a l'esfera política espanyola