Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La promesa electoral que proposa cobrir una gran artèria de Barcelona

Barcelona escalfa motors de cara a les pròximes eleccions a l’alcaldia. La cursa electoral ja ha començat i els partits comencen a posar sobre la taula diferents propostes i promeses per atraure el vot indecís i fer-se un lloc a l’Ajuntament el pròxim 28 de maig.

Una de les darreres formacions en alçar la veu per donar a conèixer una de les seves propostes estrella ha estat Ciutadans. La candidatura liderada per Anna Grau ha presentat aquest divendres el projecte per cobrir una de les artèries més importants de la capital catalana com és la ronda de Dalt.

A través d’una publicació a les xarxes socials, el partit taronja ha anunciat que, si aconsegueixen mantenir o augmentar la seva representació al consistori barceloní, treballaran per impulsar les mesures necessàries per poder dur a terme aquesta proposta. “La ronda és un eix que divideix i separa barris de Barcelona que ja tenen moltes dificultats en la mobilitat i l’accessibilitat. El projecte per cobrir-la hauria de ser una prioritat per a l’Ajuntament perquè milloraria la contaminació acústica i ambiental de la zona i milloraria la interconnexió entre els barris”, ha assenyalat Nico Ortiz, el flamant número 2 de la formació de cara als comicis.

Ortiz considera que aquest seria un projecte que donaria “qualitat de vida” als veïns afectats i, per això, ha assegurat que des de Ciutadans es comprometen a pressionar per tirar endavant el projecte, donant d’aquesta manera resposta a una reivindicació veïnal històrica.

Un veterà per mantenir “viu” el partit

Cal recordar que Ortiz -que fins ara exercia com a conseller portaveu del partit al districte d’Horta-Guinardó de la capital catalana- ha estat presentat aquesta setmana com a número 2 de Ciutadans cara a les eleccions. Aquest polític va afiliar-se l’any 2007 al partit taronja i serà la figura que acompanyarà Grau en la cursa per treure un bon resultat en els pròxims comicis, millorant d’aquesta manera els pronòstics de la majoria d’enquestes publicades fins ara, que auguren la desaparició de la formació del consistori o una representació molt minsa amb un o dos regidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa