Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pols entre Pícnic per la República i els serveis municipals pels ‘murs Lennon’
  • CA

L’intent de Pícnic per la República de crear i fer créixer un mur Lennon a Barcelona amb missatges sobre els presos polítics, la sentència del Procés i els drets humans a Catalunya s’ha convertit en un pols amb els diversos serveis municipals, que cada vegada que apareix un d’aquests punts amb missatges “dissidents” s’afanyen a retirar-los.

Missatges al 'mur Lenon' i monument a Francesc Macià després de desmantellar el mural / X.F.

Missatges al ‘mur Lenon’ i monument a Francesc Macià després de desmantellar el mural / X.F.

L’estira-i-arronsa va començar ahir al monument a Francesc Macià de la plaça Catalunya. L’acció va aplegar desenes de missatges des de primera hora del matí, però al migdia la brigada de neteja de l’Ajuntament se’n va encarregar de retirar-los. 

[r:1]

El contraatac de Pícnic per la República ha estat tornar a col·locar missatges al monument de Francesc Macià, d’on la Guàrdia Urbana els va retirar ahir al matí. A més, ha convocat altres punts de la ciutat on insta els ciutadans a situar les seves idees en suport als presos.

Intent de 'mur Lennon' al passadís que connecta les línies L5 i L4 a Verdaguer / Pícnic per la República

Intent de ‘mur Lennon’ al passadís que connecta les línies L5 i L4 a Verdaguer / Pícnic per la República

Al transbordament de la parada de Verdaguer entre la L5 i la L4 s’ha creat un altre mur. Poc després d’una hora i mitja després de fer una crida a penjar els missatges en aquest punt, però, Pícnic ha denunciat que han estat retirats. “La diligència municipal és encomiable quan es tracta de dissidència política”, ha ironitzat l’entitat.

El punt del passadís que connecta les línies L5 i L4 a Verdaguer on s'ha intentat fer un 'mur Lennon', un cop ha sigut netejat pels serveis municipals / Pícnic per la República

El punt del passadís que connecta les línies L5 i L4 a Verdaguer on s’ha intentat fer un ‘mur Lennon’, un cop ha sigut netejat pels serveis municipals / Pícnic per la República

El desafiament també s’ha estès a un dels transbordaments de Diagonal, on els ciutadans estaven cridats a expressar el seu suport a la causa independentista. De nou, segons ha informat Pícnic, els missatges han estat despenjats. “El #lennonwall crea urticària a l’Ajuntament”, ha dit en aquesta ocasió l’organització. 
Més notícies
La Guàrdia Urbana desmantella el ‘mur Lennon’ de Pícnic per la República a la plaça Catalunya
Notícia: La Guàrdia Urbana desmantella el ‘mur Lennon’ de Pícnic per la República a la plaça Catalunya
Comparteix
Els Mossos havien identificat als impulsors de l'acció, que havien cobert el monument a Macià amb plàstic per no malmetre'l

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa