Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El partit més votat el 10N en cada illa de cases de Barcelona
  • CA

La repetició de les eleccions al Congrés d’aquest diumenge 10-N han sacsejat el mapa barceloní de fa sis mesos, quan republicans i socialistes van acaparar els resultats del 18A. En aquest mapa per seccions censals podràs comprovar què han votat els teus veïns. Busca el teu carrer i fins i tot la teva illa de cases en aquest interactiu elaborat pel TOT Barcelona a partir de les dades facilitades pel departament municipal d’Estadística.

Si tens curiositat per les xifres exactes de cada partit, no cal que facis el recompte a mà! ERC es va imposar a 576 seccions censals i el PSC va conquerir-ne 326. A molta distància estan la resta: 70 àrees per a JxCat, 48 per al PP i 40 per a En Comú Podem. Els 8 territoris que hem marcat de color gris són empats –3 entre PSC i ERC, 3 més entre ERC i JxCat i 2 entre PSC i ECP–. 

També pots llegir el detall dels transvassaments de vot, les noves hegemonies i els barris fragmentats per dins, en aquesta anàlisi dels resultats per barris.

 

Més notícies
Els 8 empats del 10-N a Barcelona
Notícia: Els 8 empats del 10-N a Barcelona
Comparteix
Les votacions de diumenge van provocar empats tècnics a vuit illes de cases | ERC apareix en sis ocasions i el PSC, en cinc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa