Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El partit que no va participar en el debat de TV3, però se’n sent guanyador

Ahir a la nit va tenir lloc l’últim debat abans de les eleccions d’aquest diumenge a TV3. Un debat moderat per les periodistes Laura Rosel i Ariadna Oltra en el qual els principals candidats a l’alcaldia de Barcelona es van veure les cares per defensar les seves propostes i carregar contra els seus ‘enemics’ per tal de captar els darrers vots. Vox i la CUP no hi van participar. Aquestes dues formacions, però, no van ser les úniques que no hi van ser: tampoc va participar -entre d’altres- Barcelona Ets Tu, el partit polític liderat per Daniel Vosseler.

Entre les formacions que no hi van ser, però, hi ha una diferència, i és que la candidatura de Vosseler es proclama com a vencedors del debat: “Hem guanyat un debat sense participar-hi”, afirmen a través d’un comunicat. Se senten guanyadors d’aquest cara a cara polític perquè consideren que “encara hi haurà més votants indecisos” després del debat d’ahir, el qual el titllen de “fiasco”: “Són sempre els mateixos amb falses promeses, cap novetat i sense aportar cap solució“, diuen.

El partit de Vosseler considera que surt reforçat d’un debat en el qual no hi ha participat perquè ahir es va fer “mala política” i els “quatre grans partits” -fent referència a les forces que encapçalen la cursa electoral segons les enquestes- no van saber convèncer als “indecisos”. Vosseler es presenta com “una formació sense cap polític i sí amb gestors preparats perquè Barcelona torni a ser la ciutat ideal per poder viure i treballar”.

Un debat que no desempata

El debat d’ahir a la nit va ser molt planer i previsible, un debat que no desempata el capdavant de la cursa electoral pocs dies abans de la celebració dels comicis. El model de ciutat, les superilles, la mobilitat, la seguretat, la neteja, el turisme i molt d’esquitllada el Procés que ha entrat en el bloc de l’economia van ser els eixos sobre els quals els candidats van construir els seus relats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa