Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El partit de Fernández Teixidó se suma a la candidatura de Valls
  • CA

El partit Lliures, que encapçala Antoni Fernández Teixidó, exconseller a l’etapa Pujol, ha decidir donar suport a la candidatura de Manuel Valls, que concorre a les eleccions municipals amb l’aval de Ciutadans. En una assemblea celebrada aquest dimarts, la formació política ha avalat amb un 67% dels vots fer costat a l’ex primer ministre francès.

Lliures està avaluant la política de pactes municipals que tindrà a la resta de Catalunya. Fonts del partit han explicat a l’ACN que estan tancant llistes a diferents municipis i que també han aprovat presentar-se a les eleccions europees amb una candidatura conjunta de formacions espanyoles de centre.

El partit, que compta amb uns 500 militants i simpatitzants, es defineix com catalanista i centrista i advoca per “una Catalunya plena” que faci front a l’independentisme i al populisme, tan si és d’esquerres com si és de dretes.

Més notícies
Valls denuncia la Generalitat per filtrar el requeriment sobre l’emissora pirata
Notícia: Valls denuncia la Generalitat per filtrar el requeriment sobre l’emissora pirata
Comparteix
El candidat de C’s ha portat el cas a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i critica que el document arribés abans a la premsa
Manuel Valls teoritza el municipalisme liberal al Círculo Ecuestre
Notícia: Manuel Valls teoritza el municipalisme liberal al Círculo Ecuestre
Comparteix
L'ex primer ministre francès exposa les seves cinc línies d'acció i reivindica el potencial econòmic de les ciutats al món

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa