Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera promet tancar tots els clubs cannàbics: “Això no és Amsterdam”

La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha dit aquest diumenge que tancarà tots els clubs cannàbics de Barcelona si acaba sent alcaldessa. “No creiem que sigui el model que necessita la ciutat. Entre les bicicletes i els clubs cannàbics volem convertir això en Amsterdam i això no és Amsterdam. No sabem si el següent serà la prostitució”, ha assenyalat als mitjans de comunicació des del districte de Nou Barris.

En aquest sentit, ha dit que no entén com l’Ajuntament dona llicències a espais on es consumeixen drogues. Des del seu punt de vista, el 90% dels centres cannàbics de la ciutat incompleixen les lleis i les normatives municipals. “Cada cop que hi ha una inspecció acaba en detencions per venda de droga il·legal”, ha explicat. Pel que fa als joves, l’alcaldable de Valents ha compartit aquest diumenge algunes mesures pensades per a ells, com la promoció de l’ensenyament de l’anglès als centres públics, més ajuts per a les residències universitàries amb convenis i ajuts i ampliar la gratuïtat de la T-16 fins als 18 anys.

Les enquestes

Sobre els resultats de les enquestes, la regidora de Valents s’ha mostrat optimista. Creu que el partit aconseguirà entrar a l’Ajuntament. Quan se li ha preguntat per les enquestes que deixen a la formació fora de l’Ajuntament, Parera s’ha dit que aquestes sondejos estan “finançats” per mitjans de comunicació i partits polítics. “Nosaltres tenim garantit l’accés a l’Ajuntament. Des de fa mesos ho sabem nosaltres, ho sap el PSC, ERC i el PP, i per això tothom, de cop i volta, està preocupat pel vot útil i perquè no es voti Valents”, ha subratllat.

Aquest diumenge s’ha publicat una nova enquesta, la del diari El Mundo. Segons aquest sondeig, les eleccions les guanyarà el candidat del PSC, Jaume Collboni, amb el 21,3% dels vots i 10 regidors. L’actual alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú, Ada Colau, quedaria molt a prop seu amb el 20,8% dels vots i 10 regidors. Per part seva, l’exalcalde de la ciutat i candidat de Junts, Xavier Trias, quedaria en tercera posició amb el 19,1% dels vots i amb també 10 regidors; i el candidat d’ERC, Ernest Maragall, quedaria en quarta posició amb el 14,7% dels vots i 7 regidors. Per part seva, el candidat del PP, Daniel Sirera, entraria a l’Ajuntament amb el 8,5% dels vots i 4 regidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa