Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera presenta una llista per “revertir la decadència” de Barcelona

La candidata a l’alcaldia de Barcelona i presidenta de Valents, Eva Parera, ha presentat aquest diumenge la llista completa que l’envoltarà de cara les eleccions municipals del 28 de maig. La regidora barcelonina estarà acompanyada per un grup format per diverses cares conegudes amb experiència en formacions diferents d’àmbit local i català, una llista que per Parera afirma que neix per “revertir la situació de decadència” que viu Barcelona després de “vuit anys de govern de la Colau i el PSC”.

Albert Guivernau i Marilén Barceló seran els números 2 i 3, respectivament, d’aquesta candidatura. Guivernau, doctor en Economia, és secretari general de Valents i coordinador del grup municipal mentre que Barceló, doctora en Psicologia, és exregidora de Ciutadans i actualment és regidora no adscrita de l’Ajuntament, si bé circumscriu totes les decisions de Valents i a la pràctica és considerada com si fos del grup municipal liderat per Parera.

Els primers quinze noms que conformen aquesta llista són:

  1. Eva Parera
  2. Albert Guivernau
  3. Marilén Barceló
  4. Joan Castelló
  5. Óscar Benítez
  6. Paula Añó
  7. Yeray Mellado
  8. Miguel Martínez
  9. Anna Garcia
  10. Ignacia de Pano
  11. Jordi Daura
  12. Jaime Baucells
  13. Miguel Nueva
  14. Maria Eugenia Angulo
  15. Lourdes Palma

Per altra banda, des de la cua, l’encarregat de tancar la llista amb la posició número 41 és Juan Arza, un dels fundadors de Societat Civil Catalana i exmilitant del Partit Popular.

Un canvi de rumb

“Si en les pròximes eleccions municipals no aconseguim deixar fora de joc el tripartit, la ciutat quedarà totalment paralitzat”. Aquesta és l’afirmació que ha fet l’alcaldable a Barcelona avui durant la presentació. Amb la seva candidatura, Parera vol fer un canvi de rumb a la ciutat per “retornar-li el prestigi”, que assegura que ha perdut aquests últims anys. Segons la candidata per Valents, aquesta llista agrupa diverses persones de “molts àmbits i espais diferents”, però que remen cap a un objectiu comú. Una llista que ha reunit diverses personalitats provinents d’altres formacions polítiques com Unió, PSC, Cs i PP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa