Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera s’erigeix com “el canvi”: “Valents ha vingut per quedar-se”

La Galeria Dalmases va ser aquest dijous a la nit escenari de l’acte d’inici de campanya de Valents. La seva candidata, Eva Parera, va donar el tret de sortida presentant-se com “el canvi”. “Avui l’independentisme i el populisme començaran a fer les maletes perquè el 28-M els farem fora de les institucions”, va assegurar Parera. En aquest sentit, va animar als barcelonins a canviar, a “atrevir-se a provar una cosa diferent”. Pel que fa a la projecció de Valents a Barcelona, Parera va recalcar que “ha vingut per quedar-se”. “Aquí hi ha una opció molt bona que quan la provin no voldran canviar mai”, ha indicat.

Un dels temes candents que va tocar van ser les ocupacions. Va dir que “no li tremolarà el pols” per fer-los front. “No ens fa falta estar a la Plaça Bonanova per declarar la guerra als okupes“, va dir fent referència a forces polítiques com Ciutadans i Vox, que en les darreres setmanes s’han manifestat a les portes dels edificis ocupats El Kubo i La Ruina, situats a la plaça Bonanova. Aquest dijous l’espai va ser escenari de dues manifestacions que es van convocar a favor i en contra del desallotjament dels dos edificis. Va haver-hi càrregues policials.

Seguretat i neteja

La seguretat i la neteja també van tenir un pes important en el discurs de la candidata de Valents. Va afirmar que vol que Barcelona sigui una ciutat “segura, neta, de pau i amb prosperitat pels ciutadans”. Tanmateix, va indicar que té l’objectiu de treballar per tal que els joves, els autònoms, els emprenedors i les pimes tinguin oportunitats.

Parera també va insistir que cal que la capital catalana “torni a ser un punt important a Europa” i “el motor econòmic” d’Espanya. En aquest sentit, va tornar a insistir en el canvi. “El canvi és possible, la gent està cansada i el demana”, va dir i va afegir: “Amb Valents segur que el trobaran”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa