Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La PAH critica l’acord d’habitatge de BComú i el PSC per “insuficient”
  • CA

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) considera “insuficient” l’acord sobre habitatge de BComú i el PSC perquè “obvia temes claus”. L’entitat ha valorat positivament les propostes que han realitzat els dos partits, però han reclamat concreció i pressupost perquè el més urgent és reduir a zero la llista d’espera de la mesa d’emergència, que té 550 famílies esperant. “Necessitem mesures valentes i innovadores per fer efectiu el dret a l’habitatge a la nostra ciutat. Perquè sí que es pot i ho demostrem cada dia”, ha dit la PAH.

L’entitat també demana mesures per garantir el reallotjament digne després d’un desnonament, ampliar la borsa de lloguer i facilitar les negociacions en casos d’ocupació. La PAH espera que aquest 2019 no es repeteixin els 2.831 desnonaments de l’any passat i ha recordat a BComú el compromís que van adquirir durant la campanya per “deixar a zero la llista d’esperar de la mesa d’emergència”.

També han interpel·lat el PSC i li han recordat les seves promeses electorals d’evitar els reallotjaments a pensions, aconseguir 5.000 pisos de lloguer procedents d’entitats socials i arribar als 25.000 pisos socials.

Més notícies
La construcció de pisos s’enfonsa a Barcelona i encén les alarmes del sector
Notícia: La construcció de pisos s’enfonsa a Barcelona i encén les alarmes del sector
Comparteix
L'obra nova iniciada es desploma un 63% i els visats cauen un 47% | El sector, en alerta perquè aviat es començarà a notar el 30% d'habitatge social imposat per Colau
El lloguer guanya pes a Barcelona tot i els preus desorbitats
Notícia: El lloguer guanya pes a Barcelona tot i els preus desorbitats
Comparteix
El 35% de les llars ja són en règim de lloguer pels efectes de la crisi, els desnonaments i la dificultat d'accedir a crèdits per comprar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa