El PSC tanca la porta a parlar amb ERC fins després de la investidura

Laia Bonet reitera que no donaran suport a Maragall i que estan disposats a dialogar amb totes les forces municipals un cop hi hagi alcalde

Segona proposta de diàleg d’Ernest Maragall al PSC i segona negativa dels socialistes. La possibilitat d’un possible diàleg entre republicans i socialistes –un escenari que satisfaria molt els comuns– ha durat uns quants minuts. Els que ha trigat la número 2 del PSC, Laia Bonet, a escriure un fil de Twitter on reitera que els socialistes no donaran suport a Maragall i que després de la investidura es podrà “obrir un diàleg” amb totes les forces municipals.

Bonet també ha insistit que la prioritat del PSC es aconseguir un “tàndem de progrés pro Barcelona” amb Barcelona En Comú i enterra, un cop més, el desig dels comuns de formar un nou tripartit que superi els blocs instaurats pel procés.

 

Més informació

Comentaris

    Oriol 11/06/2019 10:32 pm
    Us estan fent l'avió als d'ERC ... El pacte PSC-Colau fa dies que és una realitat!
    un de la justícia 11/06/2019 11:13 pm
    Aquesta dona se'm representa glacial. Amb el munt de tertúlies que ha compartit amb en Raül Romeva, no he sentit ni una sola vegada cap solidaritat, ni com a mínim compassió. Són mala gent.

Nou comentari