Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau desmenteix Maragall i nega que parlessin sobre qui ha de ser alcalde
  • CA

L’alcaldessa en funcions, Ada Colau, ha desmentit Maragall i ha negat que parlessin sobre qui ha de ser alcalde en un hipotètic pacte entre comuns i ERC. El candidat republicà va afirmar ahir després de la reunió amb Colau que “els comuns volen treballar per un acord en el qual jo sigui l’alcalde”. A través de Twitter els comuns van negar que la líder del consistori en funcions s’avingués a fer alcalde Maragall. Avui Colau ha reiterat en una entrevista a Els Matins de TV3 que parlés de qui ha de ser alcalde amb el candidat republicà. 

Colau ha insistit en l’entrevista que a la trobada d’ahir amb Maragall només van parlar “d’obrir converses” sobre polítiques concretes i no sobre qui havia de ser alcalde, segons va dir el republicà. L’alcaldessa en funcions ha dit que la “prioritat” és fer un acord progressista. “A partir d’aquí ja veurem”, ha afegit, evitant donar per fet que Maragall serà alcalde si pacta amb els comuns. 

També ha recordat que comuns i ERC han obtingut uns resultats similars a les eleccions i que tenen la mateixa representació al consistori -deu regidors. L’alcaldessa en funcions ha reiterat que la seva intenció és construir una majoria progressista amb el PSC i ERC. Tot i que socialistes i republicans neguen cap possibilitat d’aquest pacte, Colau ha dit que “no està clar” que sigui impossible reeditar un tripartit com el que va manar a la Generalitat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: el noi de Tona a maig 30, 2019 | 13:17
    el noi de Tona maig 30, 2019 | 13:17
    Així que votar Valls/ Ciudadanos era el mateix que votar Colau / Comuns, o no ??.............

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa