Artadi: “Cada dia està més lluny que la llista més votada arribi a l’alcaldia”

Adverteix que el pacte entre Colau, Valls i PSC està cada vegada més a prop

La regidora electa de JxCat i número dos de la llista, Elsa Artadi, ha advertit que el pacte entre Colau, Valls i PSC està cada vegada més a prop. L’ex consellera portaveu del Govern ha recordat que la llista de Maragall va ser la més votada, i ha recordat que Colau qualificava d'”anti natura” els pactes per evitar que ella arribés a l’alcaldia al 2015 però que ara en podria formar part d’un per evitar un alcalde independentista. “Cada dia està més lluny que la llista més votada arribi a l’alcaldia”, s’ha queixat Artadi en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas.  

[r:1]

Artadi ha avançat que Forn farà la intervenció del grup municipal de JxCat el dia de la investidura, de la mateixa manera que s’ha escrit l’al·legat al Suprem, que farà avui. 

La regidora electa ha manifestat que l’Ajuntament no preveu casos de suspensió a representants, com sí que fan el Congrés i el Parlament. Així, s’ha referit a la petició de la Fiscalia de suspendre Forn una vegada reculli l’acta de regidor al consistori. Això, ha avisat, aniria contra “el que va votar la gent”. 

Més informació

Nou comentari