Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atropellament i detenció al tall de Meridiana Resisteix
  • CA

S’ha repetit el que ja va passar el 24 de desembre. Un atropellament ha sacsejat aquesta nit el tall de la Meridiana, la protesta contra la sentència del Procés que aquest dilluns es deia per 134è dia conscutiu. Un cotxe s’ha saltat la barrera policial i ha accedit a la zona del tall, on ha envestit un manifestant. El ferit ha sigut atès al lloc dels fets i posteriorment traslladat a un centre sanitari amb una ambulància. La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit. Segons fonts municipals, ha provocat un ferit lleu. Mentre la policia municipal se l’enduia, alguns dels manifestants, indignats, cridaven “assassí, assassí!”.

Testimonis dels fets han indicat també que el ferit no estava en estat greu. 

Tot i que hi ha hagut certa confusió en el relat, alguns testimonis han explicat que tot ha començat quan un cotxe ha entrat a Meridiana més enllà del cordó de la Guàrdia Urbana perquè l’han deixat entrar per anar, suposadament, a un pàrquing. Quan l’han vist, alguns manifestants l’han volgut aturar i el vehicle ha acabat atropellant el jove, segons aquest testimoni. La mateixa versió indica que llavors el conductor ha fet marxa enrere fins al carrer Dublín, on la policia local l’ha aturat.

Hi ha hagut crits d'”assassí!” contra el conductor. Després hi ha hagut aplaudiments al manifestant ferit, quan els serveis sanitaris se l’han endut amb l’ambulància.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa