Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mosso d’esquadra en excedència substitueix Manuel Valls
  • CA

Barcelona pel Canvi té nou regidor després que el seu màxim exponent, l’exalcaldable Manuel Valls, decidís posar fi al seu periple polític a Catalunya per reprendre la seva carrera política a França, on va ser primer ministre. El substitut de Valls és Òscar Benítez, que ha pres el càrrec de regidor just abans de començar el ple municipal a l’Ajuntament aquest dimecres al matí.

Benítez és mosso d’esquadra en excedència i era fins ara conseller de Barcelona pel Canvi al districte de Sant Martí. El nou regidor va figurar com a número set de la llista que Valls va encapçalar beneït per Ciutadans. La formació taronja va trencar la coalició i va formar un grup municipal amb cinc components després que l’exdirigent francès decantés amb el seu vot que Ada Colau continués d’alcaldessa per frenar que l’independentisme governés l’Ajuntament, arran de la victòria d’ERC en les eleccions municipals de 2019.

Benítez ha estat fins ara director de seguretat i protecció civil a TMB. A més, és professor a l’Escola de Policia de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. L’actual cap de files de Barcelona pel Canvi al Consistori, Eva Parera, ha alabat “la dilatada experiència i els coneixements en l’àmbit de la seguretat pública” de Benítez. Barcelona pel Canvi compta amb dos regidors al grup municipal, tot i que la regidora no adscrita, Marilén Barceló, actua de facto com una membre més de la formació.

Més notícies
L'alcaldessa Ada Colau ACN
El ple de Barcelona recupera la presencialitat després d’un any i mig
Notícia: El ple de Barcelona recupera la presencialitat després d’un any i mig
Comparteix
L’Ajuntament celebra una doble sessió amb un plenari extraordinari sobre els botellots de la Mercè
Yeray Mellado, conseller de districte de Nou Barris per Barcelona pel Canvi
Barcelona pel Canvi fitxa un jove honorat “d’haver servit Espanya”
Notícia: Barcelona pel Canvi fitxa un jove honorat “d’haver servit Espanya”
Comparteix
Yeray Mellado s'incorpora com a conseller de districte de Nou Barris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa