Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona pel Canvi fitxa un jove honorat “d’haver servit Espanya”

Després que l’exprimer ministre francès Manuel Valls s’acomiadés de l’Ajuntament de Barcelona renunciant a la seva acta de regidor, assegurant que havia parat els peus a l’independentisme, Barcelona pel Canvi, la formació creada per Valls per arribar a l’Ajuntament, ha anunciat un nou fitxatge.

Es tracta de Yeray Mellado, que serà conseller de districte a Nou Barris i fins ara ha estat president de l’associació estudiantil constitucionalista S’ha acabat-Joves per la defensa de la Constitució. Es tracta d’una agrupació de joves estudiants que defensen la Constitució i l’Estatut d’Autonomia com a elements clau per “preservar els drets de tots els ciutadans a Catalunya i garantir la convivència amb la resta d’espanyols”.

La nova presidenta del grup municipal, Eva Parera, ha destacat “la importància d’incorporar i atraure talent a la política”, especialment els joves.

Per la seva banda, en una piulada a twitter, Mellado ha explicat que deixa enrere l’etapa com a president de l’associació i diu que “ha estat un autèntic honor servir Espanya des de la societat civil”. “Ara ho seguiré fent des de la política”, afegeix. En la carta de comiat als socis de ‘S’ha acabat’, considera que Barcelona pel Canvi és el projecte des del qual construir la “reagrupació del constitucionalisme”.”És el moment de ser valents i apostar per la defensa d’allò comú, del constitucionalisme en sentit ampli, entès com a respecte a l’estat de dret, la separació de poders i la democràcia representativa”, conclou.

Mellado, resident a Sant Adrià de Besòs, ha estat molt actiu a les xarxes socials en contra dels indults i amb argumentaris idèntics als difosos per Cs i PP en aquesta matèria. “Los jóvenes seguiremos firmes, leales, incorruptibles y convencidos de que lo moral es lo eficaz”, deia en una piulada arran del debat sobre els indults als presos polítics.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fran BCN a setembre 21, 2021 | 00:09
    Fran BCN setembre 21, 2021 | 00:09
    Comencem malament, se li veu el llauto.d'una hora lluny...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa