Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Miquel Puig (ERC) deixa l’Ajuntament i s’incorpora a la Generalitat

ERC ha anunciat per mitjà d’un comunicat que el fins ara regidor Miquel Puig (ERC) abandonarà el consistori barceloní per incorporar-se al Departament d’Economia de la Generalitat. Atenent fonts del partit republicà, Puig assumirà el càrrec de secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus a la conselleria que lidera Natàlia Mas al govern encapçalat per Pere Aragonès.

Puig, economista, va ser un dels noms més rellevants de la candidatura d’Ernest Maragall en les eleccions municipals de 2019 fins al punt d’ocupar el número 3 a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya.

El grup municipal d’ERC li agraeix la tasca i li desitja sort en la nova etapa professional

Durant aquest mandat, Puig s’ha encarregat concretament de fer el seguiment dels temes de promoció econòmica i turisme des del primer grup de l’oposició de l’Ajuntament de Barcelona. En el comunicat oficial, el grup municipal d’ERC ha volgut agrair-li de manera especial tant la tasca com l’aportació que ha tingut durant tot aquest temps i, alhora, li ha desitjat “tota la sort i encerts” en el nou període professional que encetarà a la màxima institució del país. La renúncia de Miquel Puig es farà efectiva al plenari d’aquest mes de novembre.

Segona renúncia a ERC des de l’inici del mandat

La renúncia de Miquel Puig és la segona que hi ha en el grup municipal d’ERC des de l’inici de mandat. La primera va ser la de l’arquitecta Maria Buhigas, que va deixar el consistori barceloní el setembre de 2020. En el seu lloc va entrar Marina Gassol.

El següent nom a la llista és el de Josep Maria Salas, però fonts d’ERC encara no han confirmat qui entrarà en el lloc de Miquel Puig, a l’espera de la compareixença que farà aquest proper divendres dia 18 Ernest Maragall per comunicar els canvis en el grup municipal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Para de robar, galtes!!! a novembre 15, 2022 | 17:13
    Para de robar, galtes!!! novembre 15, 2022 | 17:13
    Pidolaire sense vergonya, parar la ma i pocmés. TRAIDOR, VENUT, PANXACONTENTA, JUNQUERISTA, quin Galtes. ROBAR NOMINES, QUIN FASTIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa