Maragall tira d’ironia per respondre les crítiques de Trias sobre la seva edat

Respon a les insinuacions de l’exalcalde, que va dir que li havia passat l’arròs, amb una conversa fictícia amb el veterà polític estatunidenc Bernie Sanders

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha volgut tirar d’ironia per respondre les crítiques que va fer l’exalcalde Xavier Trias en una entrevista on es preguntava si al veterà polític no se li havia “passat l’arròs”. El líder del PDECat a l’Ajuntament va assegurar que un candidat a l’alcaldia de Barcelona “no pot tenir més de 70 anys” –Trias en tenia 69 quan es va presentar al 2015– i Maragall li ha contestat amb bon humor.

[r:1]

El candidat republicà, de 76 anys, ha publicat un vídeo sobre una conversa de Whatsapp imaginària amb Bernie Sanders, un altre polític de llarga trajectòria i que als seus 77 anys ha estat reelegit senador per l’estat de Vermont. “Què, Ernest? A tu també et pregunten per quan et jubiles?”, li diu el polític estatunidenc. “L’altre dia em deien que potser ja se m’ha passat l’arròs!”, respon Maragal. “No ens coneixen!”, afegeix Sanders.

 

Més informació

Nou comentari