Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall tira d’ironia per respondre les crítiques de Trias sobre la seva edat
  • CA

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha volgut tirar d’ironia per respondre les crítiques que va fer l’exalcalde Xavier Trias en una entrevista on es preguntava si al veterà polític no se li havia “passat l’arròs”. El líder del PDECat a l’Ajuntament va assegurar que un candidat a l’alcaldia de Barcelona “no pot tenir més de 70 anys” –Trias en tenia 69 quan es va presentar al 2015– i Maragall li ha contestat amb bon humor.

[r:1]

El candidat republicà, de 76 anys, ha publicat un vídeo sobre una conversa de Whatsapp imaginària amb Bernie Sanders, un altre polític de llarga trajectòria i que als seus 77 anys ha estat reelegit senador per l’estat de Vermont. “Què, Ernest? A tu també et pregunten per quan et jubiles?”, li diu el polític estatunidenc. “L’altre dia em deien que potser ja se m’ha passat l’arròs!”, respon Maragal. “No ens coneixen!”, afegeix Sanders.

 

Més notícies
Xavier Trias: “Quan veig l’Ernest Maragall, em pregunto si no se li ha passat l’arròs”
Notícia: Xavier Trias: “Quan veig l’Ernest Maragall, em pregunto si no se li ha passat l’arròs”
Comparteix
En una entrevista a Nació Digital, l'actual líder del PDECat a l'Ajuntament recorda que quan va proposat a Forn "molts" el van criticar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa