Maragall repta Colau a reunir-se ella amb Sánchez i Artadi l’acusa de “falsa equidistància”

ERC i JxCat critiquen que l'alcaldessa hagi demanat a Torra i Sánchez que dialoguin en privat

El president d’ERC a l’Ajuntament, Ernest Maragall, ha reptat Ada Colau a reunir-se ella amb Sánchez per forçar el diàleg que reclama el Govern. El líder republicà a Barcelona ha interpel·lat l’alcaldessa perquè, segons opina Maragall, el govern de la capital catalana té la força suficient per demanar una trobada amb el president Sánchez.

[r:1]

La portaveu de JxCat a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha acusat l’alcaldessa de “falsa equidistància” després que Colau hagi demanat que Torra i Sánchez parlin “en privat”. Ho ha fet després de recordar a la líder de l’executiu barceloní que ahir es va “negar” a reunir-se amb Torra i els alcaldes de Girona, Tarragona i Lleida.

Fonts municipals van precisar ahir que l’abscència de Colau a la trobada al Palau de la Generalitat d’ahir va ser per un malentès amb el vicepresident Aragonès. L’alcaldessa i el líder republicà van parlar en la nit de divendres a dissabte però no van arribar a concretar res. En canvi, Torra va convocar la trobada, de la qual Colau se’n va assabentar pels mitjans. 

Més informació

Comentaris

    Anselm Llorenç 20/10/2019 4:29 pm
    Ho sento, però no puc deixar de pensar que Ernest Maragall és un imbècil.

Nou comentari