Maragall demana evitar les “actituds xenòfobes” davant del pic de fets delictius

El president del grup municipal d'ERC lamenta la vinculació de Vox i les protestes a la Verneda

El president del grup municipal d’ERC, Ernest Maragall, ha advertit dels brots de xenofòbia que taquen les protestes veïnals a la Verneda i el Besòs. El líder republicà ha avisat que “estan apareixent portaveus de l’extrema dreta que intenten organitzar veïns”. És el cas de les manifestacions als barris del districte de Sant Martí, tal com va publicar el TOT Barcelona.

“Reforcem la policia però no generem alarma ni fomentem actituds xenòfobes”, ha demanat Maragall en una entrevista a Aquí, l’estiu​, a la Ser. El president del grup republicà al consistori ha esmentat una “tempesta perfecta” com a causa de la situació de pic de fets delictius que viu Barcelona: el creixement de la ciutat i l’augment de la desigualtat per la crisi. Davant d’aquest context, Maragall ha rebutjat les polítiques de “llei i ordre” com a solució.

A més, ha negat qualsevol relació entre manters i inseguretat, com va fer el conseller d’Interior, Miquel Buch, tot i que després va matisar les seves paraules. “La pitjor manera de solucionar el problema del top manta és des del punt de vista de la seguretat”, ha dit Maragall.

Més informació

Comentaris

    Ramon 30/08/2019 11:38 am
    Això, és el que li preocupa al molt miserable!

Nou comentari