Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall alerta “d’un govern desplaçat a la dreta” per l’efecte de Collboni i Valls
  • CA

El líder d’ERC a l’Ajuntament, Ernest Maragall, ha arramblat amb les declaracions del nou tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, sobre el possible “retorn assistit” dels MENAs al seu país d’origen. “Batlle representa la vella ortodòxia de les polítiques de seguretat”, ha etzibat. A més, ha apuntat s’està veient “un govern municipal desplaçat a la dreta pel socialisme conservador”. En aquest sentit, ha afegit que amb les mesures que s’estan anuciant des del nou equip a càrrec del consistori, “es nota més Collboni-Valls que Colau-Collboni”. 

“El concepte de retorn voluntari és susceptible de ser considerat eventualment, però la solució a la qüestió dels MENAs depèn més d’allò que es faci aquí: del canvi de la llei d’estrangeria, de propostes educatives, de propostes inclusives i de drets i deures de ciutadania”, ha destacat Maragall en atenció als mitjans de comunicació.

‘Exmenas’ acusen Batlle d’irresponsable

L’associació Exmenas ha considerat “irresponsable” que el tinent d’alcaldia Albert Batlle hagi plantejat el “retorn assistit” al seu país dels menors estrangers no acompanyats que viuen al carrer. A través de Twitter, l’entitat ha avisat que això no frenarà els joves, “que migren per tenir un futur millor, amb la seva família o sense”. A més, adverteix que això farà “encara més vulnerables” els que viuen a Barcelona.

“És molt fàcil opinar quan no has hagut de migrar sol de casa teva, oi Albert?”, han etzibat els joves, que han remarcat que “donar solucions immediates a situacions complexes és irresponsable”, ha recollit l’ACN.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: pep a juliol 22, 2019 | 23:58
    pep juliol 22, 2019 | 23:58
    Desplaçat a la Dreta, o desplaçat a l Unionisme Espanyol ? Feu vergonya els Hegemònics d ER. Jubila ´t.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa