Valls segellarà la seva marxa de Barcelona en un ple sobre habitatge

L'ex primer ministre francès deixa l'Ajuntament després de dos anys i mig

El líder del grup municipal de BCN Canvi, Manuel Valls, formalitzarà la seva renúncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament de Barcelona en el marc del ple extraordinari del pròxim 15 de setembre per a aprovar de manera definitiva la ciutat com a àrea de mercat d’habitatge tibant. Segons han explicat fonts municipals, el ple del 15 de setembre ja estava previst i s’aprofitarà la celebració d’aquesta sessió per acomiadar a Valls, que va fer pública la seva renúncia formal el passat 31 d’agost a través de Twitter.

L’exprimer ministre francès ja va anunciar al març que no es presentaria a les eleccions municipals de 2023 com a candidat a l’alcaldia, encara que va defensar renovar el projecte polític de la formació amb la qual es va presentar als comicis en 2019. Després de l’anunci al maig de la seva renúncia imminent, Parera va confirmar en una entrevista d’Europa Press que seria ella qui es presentaria per a optar a l’alcaldia en les pròximes eleccions i lideraria una nova etapa del partit al costat del nou regidor que entra per Valls, Óscar Benítez.

D’altra banda, aquest ple extraordinari aprovarà definitivament la declaració de la ciutat com a àrea de mercat d’habitatge tens, la qual cosa permetrà la regulació dels preus de lloguer d’acord amb la llei catalana de contenció de rendes durant cinc anys més.

Comentaris

    Pep 08/09/2021 2:26 pm
    Au fot el camp podrit. I no tornis mai més.
    Anònim 08/09/2021 6:45 pm
    Encara és aquí aquest paio ? Només ens falta això, que els francesos ens enviïn la merda, com si no en tinguéssim prou a Barcelona !

Nou comentari