Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’oposició en bloc apressa el govern municipal perquè enllesteixi la nova Rambla
  • CA

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, ha assegurat que el projecte executiu de la Rambla estarà acabat “abans que acabi aquest mes de febrer”. Ho ha dit en la Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat en resposta a una proposició de JxCat, que ha instat el govern municipal ha aprovar amb caràcter d’urgència aquest projecte i a licitar les obres de manera “imminent”. La iniciativa ha tirat endavant amb l’abstenció de BComú i PSC i els vots a favor de tots els grups de l’oposició: JxCat, ERC, Cs, PP i BCN Canvi.

“Ens van dir que a finals del 2020 estaria el projecte executiu i que les obres començarien el setembre del 2021. Els retards són evidents i clamorosos“, ha assegurat el regidor de JxCat Jordi Martí. Sanz s’ha compromès al fet que el projecte executiu quedi enllestit aquest mateix mes: “Abans que acabi aquest mes de febrer tindrem acabat el projecte executiu“, encara que ha advertit que no hi ha unanimitat entre els diferents sectors sobre quina direcció ha de prendre aquesta reforma.

“Ens equivoquem si pensem que canviant el paviment s’acabaran els problemes d’habitatge, de comerç, econòmics i de seguretat de la Rambla. La pandèmia ha provocat una desertització que demana mesures més innovadores i atrevides”, ha defensat la regidor. També ha apuntat al que considera el principal problema de la Rambla: “El principal problema de la Rambla és que no hi viu ningú. Això la fa vulnerable a situacions com l’actual”, ha reflexionat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa