López Tena no es dona per vençut i burxa Graupera amb una altra foto

L'exdiputat recupera un tuit de l'alcaldable de Primàries per Barcelona amb una gorra de la campanya de Trump

La batalla encara no s’ha acabat. Després que ahir pengés a Twitter una imatge de Jordi Graupera manipulada i que ell l’acusés de “mentir”, Alfons López Tena ha recuperat avui un tuit de l’alcaldable de Primàries per Barcelona amb una gorra de la campanya de Donald Trump i en fan la seva anàlisi: “Coneixeu algun periodista que es vesteixi amb propaganda de Trump per anar a un míting? Aquí n’hi ha un, Jordi Graupera, un candidat a alcalde de Barcelona. ‘Camuflatge’, en va dir. Quan fingia? Aleshores com a seguidor de Trump, ara com a candidat o en tots dos casos?“.

El cas és que el mateix Graupera havia difós en el seu moment la imatge i l’havia presentat com un “camuflatge” per barrejar-se amb els assistents a un míting de l’ara president dels EUA sense cridar l’atenció.

Però López Tena respon així a la polèmica d’ahir, quan va publicar una imatge semblant, amb la mateixa gorra, però que situava Graupera en un míting de Hillary Clinton. En realitat, la gorra portava una altra inscripció que no tenia res a veure amb la política, i Graupera va demanar a l’exdiputat en un tuit de resposta: “Deixa de mentir”.

En les hores següents va arribar una allau de crítiques a López Tena, inclòs un insult que va obrir una nova polèmica perquè una alt càrrec del Govern el va retuitejar i que avui ha sigut esborrat

Més informació

Nou comentari