L’exalcalde Hereu veu Barcelona sumida en el “desànim”

El socialista crida a superar-ho perquè opina que és una actitud gens productiva per a la ciutat

L’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha assegurat aquest dissabte que veu cert “desànim” a la capital catalana. L’actual president d’Hispasat ha fet una crida per superar-lo perquè ha opinat que és l’actitud menys productiva per millorar la ciutat, ha avisat en el debat Barcelona, ​​ciutat global, de l’escola d’estiu de Societat Civil Catalana (SCC).

La regidora de BCN Canvi a l’Ajuntament de Barcelona i diputada pel PP al Parlament, Eva Parera, ha englobat els problemes actuals de la ciutat en dos blocs: d’una banda, veu més activisme que política a la Generalitat i, pel un altre, la manca de gestió que veu en el Govern d’Ada Colau. “No es gestiona, sinó que es practica l’activisme”, ha reblat.

En aquest sentit, l’exlíder del PP a l’Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández ha destacat “l’adversitat d’un Govern de la ciutat que des d’un populisme extrem configura el seu Ajuntament com un adversari del propi benestar i progrés”. El popular ha assenyalat també les conseqüències del procés independentista.

Més informació

Nou comentari