L’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha assegurat aquest dissabte que veu cert “desànim” a la capital catalana. L’actual president d’Hispasat ha fet una crida per superar-lo perquè ha opinat que és l’actitud menys productiva per millorar la ciutat, ha avisat en el debat Barcelona, ​​ciutat global, de l’escola d’estiu de Societat Civil Catalana (SCC).

La regidora de BCN Canvi a l’Ajuntament de Barcelona i diputada pel PP al Parlament, Eva Parera, ha englobat els problemes actuals de la ciutat en dos blocs: d’una banda, veu més activisme que política a la Generalitat i, pel un altre, la manca de gestió que veu en el Govern d’Ada Colau. “No es gestiona, sinó que es practica l’activisme”, ha reblat.

En aquest sentit, l’exlíder del PP a l’Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández ha destacat “l’adversitat d’un Govern de la ciutat que des d’un populisme extrem configura el seu Ajuntament com un adversari del propi benestar i progrés”. El popular ha assenyalat també les conseqüències del procés independentista.

Nou comentari

Més notícies
L'alcaldessa mostra la ploma vermella que ha rebut al Molino / Ada Colau

Colau llueix orgullosa la seva ploma al Molino

L'alcaldessa l'ha rebuda de la propietària del teatre que l'Ajuntament ha adquirit. "És un símbol de l'ànima del Molino", diu
La regidora de BpC, Eva Parera, a l'Ajuntament de Barcelona / Jordi Play

Eva Parera acusa Colau de fer “cas omís” als ‘botellons’

La regidora de Barcelona pel Canvi creu que la ciutat és més "permissiva" que Madrid amb les molèsties al carrer